Ταξιδιωτική ασφάλεια

Σε ένα ταξίδι πολλά πράγματα μπορούν να πάνε στραβά, όπως καθυστέρηση πτήσης, απώλεια ή κλοπή αποσκευών και εγγράφων, μια ακύρωση ταξιδιού ή μια ξαφνική αδιαθεσία είναι σοβαροί λόγοι για να καταστρέψουν ένα ταξίδι. Με μια ταξιδιωτική ασφάλιση λοιπόν πολλά από αυτά τα απρόοπτα γίνονται λιγότερο σημαντικά. 

 

Τι είναι η ταξιδιωτική ασφάλιση;

 

Είναι μια βοήθεια που μπορεί να χρειαστείτε σε κάποιο ταξίδι, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σας εξασφαλίζει μια σειρά από ταξιδιωτικές καλύψεις για συνηθισμένα απρόοπτα, όπως η καθυστέρηση πτήσης, η απώλεια αποσκευών και εγγράφων ή η ακύρωση ενός προγραμματισμένου ταξιδιού.

Τι καλύπτει μια ταξιδιωτική ασφάλιση;

Ανάλογα με το συμβόλαιο που θα επιλέξετε, κάποιες από τις καλύψεις είναι αυτές

 • Νομοθεσία και ταξιδιωτική ασφάλιση

  Η Ταξιδιωτική ασφάλιση των εκδρομέων είναι προαιρετική. Το Π.Δ. 339/96 περί οργανωμένων ταξιδιών αναφέρει στο άρθρο 4 παρ 1β ότι ο οργανωτής ή / και ο πωλητής ενημερώνουν το καταναλωτή για τη δυνατότητα προαιρετικής ασφάλισης που θα καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας του κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ταξιδιωτικό πρακτορείο, είτε πουλάει εκδρομές άλλων είτε τις δικές του, έχει την υποχρέωση να ενημερώνει τον καταναλωτή ότι μπορεί να του προσφέρει - με επιπλέον χρέωση - ταξιδιωτική ασφάλιση.

 • Συμφέρει η ταξιδιωτική ασφάλιση;

  Η ταξιδιωτική ασφάλιση συμφέρει γιατί:
  1) Κοστίζει ελάχιστα σε σχέση με τις οικονομικές συνέπειες που μπορεί να έχει το πιο μικρό ατύχημα και η πιο απλή αδιαθεσία στο εξωτερικό.
  2) Προσφέρει περισσότερες και εξειδικευμένες υπηρεσίες που δεν προβλέπονται συνήθως από τα ατομικά μας συμβόλαια.
  3) Καλύπτει άμεσα και επιτόπια πολλά έξοδα χωρίς να βάλουμε κι άλλο το χέρι στη τσέπη.
  4) Αποφεύγουμε την γραφειοκρατία εντός και εκτός Ελλάδας.
  5) Δεν πληρώνουμε μεταφραστικά!!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ;

Το CDF Travel σε συνεργασία με την Interamerican σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε την ταξιδιωτική ασφάλεια στο πακέτο σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο 25411 04067 ή στο info@cdftravel.gr.