Πώς κάνουμε την αναζήτηση;

Για να βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει, είναι απαραίτητο να μάθετε να χρησιμοποιείτε σωστά τη μηχανή αναζήτησης, επειδή έτσι θα φτάσετε εύκολα και γρήγορα στα επιθυμητά αποτελέσματα. Τα πεδία αναζήτησης βρίσκονται στην αρχική σελίδα. Δείτε πως πρέπει να τα χρησιμοποιείτε:

Αναχώρηση

Πρώτα πρέπει να αποφασίσετε από ποιο αεροδρόμιο θα πετάξετε. Είναι το πιο λογικό να επιλέξετε το πλησιέστερο αεροδρόμιο προς εσάς. Σας προτείνουμε όμως να εξετάσετε κάποιες από τις άλλες επιλογές, επειδή μπορείτε να βρείτε πολύ φτηνό ταξίδι από εκεί. Το γραφείο μας δεν οργανώνει τη μεταφορά στο γειτονικό αεροδρόμιο, αλλά σίγουρα μπορεί να βοηθήσει στην εξεύρεση λύσεων για τη μεταφορά και χώρο στάθμευσης (αν πάτε με δικό σας όχημα).

Προορισμός

Επιλέξτε από τη λίστα των διαθέσιμων προορισμών τον προορισμό που σας ενδιαφέρει. Αν δεν έχετε κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό, μην επιλέγετε τίποτα και προχωρήστε στο επόμενο πεδίο.

Έναρξη ταξιδίου (το νωρίτερο) – Έναρξη ταξιδίου (το αργότερο)

Έίναι πολύ πρακτικά πεδία που σας δίνουν τη δυνατότητα να ορίσετε το πότε θέλετε να ταξιδέψετε. 

*Το πεδίο “Έναρξη ταξιδίου (το νωρίτερο)” είναι απαραίτητο για την αναζήτηση. Εδώ υπάρχουν τα εξής σενάρια:

 

α) Έχετε συγκεκριμένες ημερομηνίες που θέλετε να ταξιδέψετε
(για παράδειγμα, θέλετε να ταξιδέψετε μόνο 20-23 Ιουνίου)
το μόνο που έχετε να κάνετε είναι στο πεδίο “Αναχώρηση το νωρίτερο” να επιλέξετε την ημερομηνία της αναχώρησης (π.χ. 20 Ιουνίου ), το πεδίο “Αναχώρηση το αργότερο” δεν πειράζετε, και από το πεδίο “Αριθμός διανυκτερεύσεων” επιλέγετε πόσες διανυκτερεύσεις θα μείνετε (στο παράδειγμά μας 3 διανυκτερεύσεις).

 

β) Έχετε μια συγκεκριμένη περίοδο που μπορείτε να ταξιδέψετε
(για παράδειγμα στο χρονικό διάστημα από 5 Ιουνίου έως 15 Ιουνίου για 4 ημέρες)
στο πεδίο “Αναχώρηση το νωρίτερο” θα επιλέξετε την ημερομηνία της αναχώρησης (π.χ. 5 Ιουνίου ), στο πεδίο “Αναχώρηση το αργότερο” θα επιλέξετε ποια ημέρα το αργότερο μπορείτε να φύγετε (στο παράδειγμά μας, εάν πρέπει να επιστρέψετε μέχρι 15 Ιουνίου τότε η τελευταία ημερομηνία της αναχώρησης πρέπει να είναι στις 12 Ιουνίου) και από το πεδίο “Αριθμός διανυκτερεύσεων” επιλέγετε πόσες διανυκτερεύσεις θα μείνετε (στο παράδειγμά μας 3 διανυκτερεύσεις).

 

β) εάν δεν έχετε συγκεκριμένες ημερομηνίες, επιλέξτε ολόκληρο το μήνα και θα δείτε ένα ημερολόγιο με όλα τα διαθέσιμα ταξίδια σε χαμηλότερες τιμές.

Για πόσες διανυκτερεύσεις

Μπορείτε να καθορίσετε πόσες διανυκτερεύσεις θέλετε να μείνετε. Προσοχή: ο αριθμός των ημερών και ο αριθμός των διανυκτερεύσεων δεν είναι ο ίδιος. Για παράδειγμα, 3 διανυκτερεύσεις είναι 4 ημέρες (η ημέρα που επιστρέφετε – ανεξάρτητα από την ώρα πτήσης – μετράει ως τελευταία ημέρα και είναι πάντα χωρίς διανυκτερεύσεις).

Κατηγορία ξενοδοχείου

Εάν θέλετε το ξενοδοχείο συγκεκριμένης κατηγορίας – επιλέξτε τα αστέρια. Διαφορετικά, ελέγξτε το πλαίσιο “Όλες οι κατηγορίες” και θα λάβετε προσφορές με όλα τα ξενοδοχεία. Οι προσφορές μας είναι κυρίως με ξενοδοχεία 4 ή 3 αστέρων, αλλά μπορείτε επίσης να βρείτε ξενοδοχεία με 2 ή 5 αστέρια. Όλα τα ξενοδοχεία έχουν επιλεγεί προσεκτικά.